U isto vreme DVE SAOBRAĆAJKE, putevi PRIORITETNI a ZATRPANI SNEGOM! (Foto)

Četvrtak, 10 Januar 2019 16:42Autor: Jovana Mladenović

Gotovo u isto vreme, oko 16 časova, dogodile su se dve saobraćajne nezgode i u obe su učestvovali putnički automobil i autobusi koji obavljaju javni gradski prevoz. Vidno je da su saobraćajnice zatrpane snegom, a s obzirom na to da se njima kreću autobusi javnog gradskog prevoza, označene su kao prioritetne, te bi morale da budu prohodne za saobraćaj.

Jedna saobraćajna nezgoda dogodila se u Ilinoj Vodi, kod Koletove pumpe, i u njoj je povređeno jedno lice. Reč je o mladiću koji je zadobio nagnječenje grudnog koša i nije životno ugrožen. Hitnu pomoć pozvala je Saobraćajna policija, a do tada je mladić bio smešten u bife pumpe.

Druga saobraćajna nezgoda desila se u Petrovcu, a Hitna pomoć o tom udesu nije obaveštena, te pretpostavljamo da su učesnici nepovređeni.

Podsetimo, saobraćajni kolaps, takođe zbog vremenskih uslova, desio se prošle nedelje u našem gradu. Detaljnije na: Putari zakazali, saobraćajni KOLAPS u celom gradu! (FOTO).

Svakog jutra iz "Zimske službe" dobijamo informacije da su putevi prvog prioriteta prohodni za saobraćaj, a svedoci smo da već popodne stvari, očigledno, izmaknu kontroli.

Inače, ulice prvog prioriteta su one kojima saobraća javni gradski i prigradski prevoz. Ulice drugog prioriteta su one kroz koje ne prolaze trase gradskog prevoza ali su prometne i važne za odvijanje saobraćaja u gradu.

 

Najnovije vesti iz ove kategorije