HUMANITARNA ŽURKA za porodice koje su izgubile krov nad glavom u požaru u Erdogliji

Četvrtak, 06 Decembar 2018 10:00Autor: Branko Vukašinović

Humanitarna žurka za dve porodice sa četiri maloletna deteta kojima je prošle srede izgoreo krov kuće u Kopaoničkoj ulici, u Erdogliji, biće organizovana sutra od 21 čas u Domu omladine. Karte se neće naplaćivati, već će na ulazu biti postavljena humanitarna kutija u koju će posetioci moći da ubace donaciju od minimum 200 dinara.  

U naselju Erdoglija, u Kopaoničkoj ulici, prošle srede izbio je veliki požar, koji je zahvatio dve etaže kuće, odnosno krov i golubarnik. Na svu sreću povređenih nije bilo, a brzom intervencijom pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade Kragujevac požar je ugašen. 

S obzirom na to da u pomenutoj kući žive dve porodice sa četiri maloletna deteta, a za rekonstrukciju krova biče potrebna značajna materijalna sredstva biče organizovana humanitarna žurka. U Domu omladine u petak, 7. decembra, od 21 čas nastupiće Hunckie, Marco White, Sofa kru, Shoomadisco, Goranche, Sale Janković, Srećko Divić i Petrovitz Yu. 

Karte se za ovu žurku neće naplaćivati, ali će na ulazu biti postavljena humanitarna kutija u koju će posetioci miči da ubace donaciju od minimum 200 dinara. Pored toga, zainteresovani građani mogu pomoći uplatnom donacija tekući račun 160-5300100967539-19, Banka Intesa, na ime Predrag Tošić.

Najnovije vesti iz ove kategorije