Radno vreme tokom božićnih praznika

četvrtak, 05 januar 2017 14:00 Autor:  Branko Vukašinović

Zakonom o državnim i ostalim praznicima u Srbiji je neradni dan 7. januar, a javna preduzeća, ustanove i marketi radiće sutra i u subotu redukovano.

Dom zdravlja Kragujevac će zbog praznika 7. januara organizovati rad u Zdravstvenoj stanici broj 4, službama za zdravstvenu zaštitu školske dece i omladine, predškolske dece i kućnog lečenja. Radno vreme za dane praznika je od 7 do 20 časova. Polivalenta patronažna služba i ambulanta u Stragarima radiće od 7 do 14,20 časova.

Zbog obeležavanja praznika i u kragujevačkim apotekama biće organizovana dežurstva, a jedino će Apoteka Bubanj sutra i u subotu raditi uobičajeno 24,00. Na Badnji dan sve apoteke u Kragujevcu radiće od 7 do 17 časova. Na Bozić apoteka “1.maj” radiće od 8 do 17 časova, a apoteke “Avala” i “Stanovo” od 8 do 13 časova.

Autobusi javnog gradskog prevoza za vreme praznika saobraćaće po izmenjenom redu vožnje. Javni gradski prevoz sutra će funkcionisati po redu voženje za radni dan, ali skraćeno, biće održani svi polasci zaključno sa 20 časova, dok u subotu, 7. januara neće saobraćati.

Zbog božićnih praznika JKP “Parking servis Kragujevac“ će imati izmenjeno radno vreme, pa će sutra raditi od 7 do 13 časova, a u subotu neće raditi. To znači da se parkiranje neće naplaćivati od sutra od 13 časova do ponedeljka, 9. januara do 7 sati.

Šoping centar “Kragujevac Plaza” radiće sutra od 10 do 18 časova, a 7. januara neće raditi. Bioskop “Cineplexx” sutra će raditi od 11 do 18 časova, dok 7. januara neće biti otvoren.

Najnovije vesti iz ove kategorije

Najmocniji u Kragujevcu banner final

 • 50 najmoćnijih u Kragujevcu
  50 najmoćnijih u Kragujevcu Predstavljamo vam listu 50 najmoćnijih u 2016. godini u Kragujevcu, po izboru portal InfoKG i naših čitalaca. Kriterijumi kojima smo se vodili prilikom sastavljanja liste su politički i finansijski uticaj,…

shocking true story

 • DA LI STE GLEDALI KONČERTO GROSO?
  DA LI STE GLEDALI KONČERTO GROSO? Evo već nekoliko dana pokušavam da sredim utiske od prošlonedeljnog ludog koncertnog petaka kada su u Kragujevcu, skoro istovremeno, svirala dva benda „Kepa & Free Spirits“  u Tetaru i „Dule Jevtović trio“ u Pozorištu za decu, ali i dalje nisam…
Sve kolumne

VREME

Ni po babu ni po stričevima

 • MI NISMO LIČNOSTI
  MI NISMO LIČNOSTI Pre neki dan čuh ja da su se neki Kragujevčani izjasnili da oni nisu ličnosti. To je naravno uvek razlog za solidarisanje sa ljudima koji se tako osećaju. Na našu nesreću u zemlji Srbiji isuviše je ljudi koji misle da…
Sve kolumne

Život je lep

 • Ogrev za zimu i Mihajlo Pupin
  Ogrev za zimu i Mihajlo Pupin Bliži se zima i samim tim, oni koji nisu priključeni na gradsko centralno grejanje ili plin, svake godine se brinu o ogrevu. Ovih dana ispred mnogih kuća vidimo drva ili ugalj koja strpljivo čekaju da budu skladištena u dvorišta, podrume…
Sve kolumne