Radno vreme tokom božićnih praznika

Četvrtak, 05 Januar 2017 15:00Autor: Branko Vukašinović

Zakonom o državnim i ostalim praznicima u Srbiji je neradni dan 7. januar, a javna preduzeća, ustanove i marketi radiće sutra i u subotu redukovano.

Dom zdravlja Kragujevac će zbog praznika 7. januara organizovati rad u Zdravstvenoj stanici broj 4, službama za zdravstvenu zaštitu školske dece i omladine, predškolske dece i kućnog lečenja. Radno vreme za dane praznika je od 7 do 20 časova. Polivalenta patronažna služba i ambulanta u Stragarima radiće od 7 do 14,20 časova.

Zbog obeležavanja praznika i u kragujevačkim apotekama biće organizovana dežurstva, a jedino će Apoteka Bubanj sutra i u subotu raditi uobičajeno 24,00. Na Badnji dan sve apoteke u Kragujevcu radiće od 7 do 17 časova. Na Bozić apoteka “1.maj” radiće od 8 do 17 časova, a apoteke “Avala” i “Stanovo” od 8 do 13 časova.

Autobusi javnog gradskog prevoza za vreme praznika saobraćaće po izmenjenom redu vožnje. Javni gradski prevoz sutra će funkcionisati po redu voženje za radni dan, ali skraćeno, biće održani svi polasci zaključno sa 20 časova, dok u subotu, 7. januara neće saobraćati.

Zbog božićnih praznika JKP “Parking servis Kragujevac“ će imati izmenjeno radno vreme, pa će sutra raditi od 7 do 13 časova, a u subotu neće raditi. To znači da se parkiranje neće naplaćivati od sutra od 13 časova do ponedeljka, 9. januara do 7 sati.

Šoping centar “Kragujevac Plaza” radiće sutra od 10 do 18 časova, a 7. januara neće raditi. Bioskop “Cineplexx” sutra će raditi od 11 do 18 časova, dok 7. januara neće biti otvoren.

Najnovije vesti iz ove kategorije