KRAGUJ VET PET: Nova veterinarska ambulanta u Kragujevcu, sve za kućne ljubimce na jednom mestu (FOTO)

Sreda, 10 Oktobar 2018 10:00Autor: Branko Vukašinović

U Kragujevcu je otvorena nova veterinarska ambulanta “Kraguj vet pet”, koja se nalazi u ulici Luja Pastera 12. Na ovom mestu, pored lečenja kućnih ljubimaca, u ponudi je i veliki izbor hrane i opreme za pse i mačke. U “Kraguj vet petu” obavljaju i pregled mesa na prisustvo trihinele. 

“Kraguj vet pet” pruža sve vrste veterinraskih usluga, među kojima su, vakcinacija, čipovanje životinja, internistički pregledi, hirurgija, dermatološka i ultrazvučna dijagnostika, inhalaciona anestezija, laboratorijske analize.  

U Veterinarskoj ambulanti “Kraguj vet pet” ljubitelji pasa i mačaka mogu da kupe hranu, ali i opremu za svoje ljubimce. Veterinari ove ambulante preporučuju “Royal canin” i “Farmina”, kao i specijalni medicinski     program ishrane.

U “Kraguj vet petu” obavljaju i pregled mesa na prisustvo larvi Trichinella spiralis, čime pružaju doprinos očuvanju zdravlјa lјudi. 

Veterinarska ambulanta “Kraguj vet pet” otvorena je radnim danima od 8 do 20 časova, a subotom od 9 do 15 časova. U “Kraguj vet petu” rade hitne intervencije i nedeljom, kao i u bilo koje doba dana i noći. Sve infomracije o uslugama koje pruža “Kraguj vet pet” zainteresovani mogu dobiti pozivom na brojeve telefona 034/25-25-75 i 063/303-476.

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije