Kragujevčanin DEJAN LUKOVIĆ, komandant Žandarmerije, unapređen u čin GENERALA policije

Ponedeljak, 17 Jun 2019 12:00Autor: Jovana MladenovićFoto: mup.gov.rs

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je rešenja o unapređenju u čin generala policije, kao i plakete u znak zahvalnosti za doprinos radu MUP-a. Kragujevčanin Dejan Luković, komandant Žandarmerije, unapređen je u čin generala, a zanimljivo je da je isto odlikovanje dobio i pomoćnik direktora Slobodan Malešić, koji je u jednom periodu bio načelnik kragujevačke policije.

U čin generala policije, pored komandanta Žandarmerije, Kragujevčanina Dejana lukovića, unapređeni su i pomoćnik direktora Slobodan Malešić, koji je u jednom periodu bio načelnik kragujevačke policije, načelnik Uprave policije MUP-a Golub Gačević, načelnik Uprave granične policije Miljan Stanojević.

Plakete zbog doprinosa radu MUP-a dobili su direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević, pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković, direktor „Jugoimport SDPR-a“ Jugoslav Petković i direktor Nacionalne vozačke akademije Mladen Alvirović.

Najnovije vesti iz ove kategorije