NAG pobegao iz Kliničkog centra, pa se zaglavio između kuće i zgrade

Ponedeljak, 16 April 2018 13:45Autor: Branko VukašinovićFoto: Printscreen/Google maps

Muškarac starosti oko 30 godina noćas je nag pobegao iz Kliničkog centra i u nameri da se sakrije zaglavio se između kuće i zgrade u ulici Milovana Gušića, nezvanično saznaje InfoKG. Vatrogasci su ga danas oko 10 sati, odmah po dojavi, spasili. Ekipa Hitne pomoć je prevezla ovog čoveka sa lakšim telesnim povredama u Urgentni centar ovdašnjeg Kliničkog centar.

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj muškarac je juče hteo da izvrši samoubistvo skokom sa mosta u Topoli. Nakon toga, on je prevezen u kragujevački Klinički centar. Navodno, odatle je sinoć nag pobegao i zaglavio se između kuće i zgrade u ulici Milovana Gušića. 

Stanari ove ulice su ga primetili jutors oko 10 sati i kontaktirali nadležne. Pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade su odmah po pozivu izašli na teren. U akciji spasavanja učestvovalo je šest vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila. 

Nije nam jasno kako je uspeo da se provuče u razmak imeđu dva stambena objekta koji je oko 20 centimetara. Brzom intervencijom i korišćenjem specijalnih razvalnih alata uspeli smo da ga izvadimo kroz otvor koji smo napravili u zidu i spasemo ga“, izjavio je za InfoKG načelnik kragujevačke Uprava za vanredne situacije, Zoran Kočović. 

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć prevezla je muškarca u kragujevački Klinički centar na dalju dijagnostiku. 

Najnovije vesti iz ove kategorije