Pivarci besni zbog komšijske DIVLJE DEPONIJE (FOTO)

Petak, 14 Septembar 2018 10:00Autor: Branko Vukašinović

Pojedini građani Pivare besni su na svoje komšije, koji u dvorištu, na raskrsnici ulica Cara Konstantina i Dimitrija Davidovića, sakupljaju otpad i stare stvari, pa se, kako kažu, ovim delom grada širi nesnosan miris, a ovo mesto nazivaju leglom zmija i pacova. Dodaju i da su zbog ovog problema alarmirali nadležne, ali kažu da im nisu izašli u susret. Portal InfoKG je kontaktirao ovim povodom Gradsku upravu iz koje smo dobili obećanje da će ovaj problem biti rešen tokom sledeće nedelje.

Čitalac portala InfoKG obratio nam se za pomoć i poslao fotografije jednog dvorišta u naselju Pivara, prenatrpanog starim stvarima i otpadom, koji se nalaze čak i izvan ograđenog dela. Tvrdi da je to mesto pretvoreno u divlju deponiju.  

U srcu grada je divlja deponija, leglo zmija i pacova, nesnosan smrad, infektivni otpad i još mnogo toga. Sve to nalazi se na raskrsnici ulica Cara Konstantina i Dimitrija Davidovića. Na sve ovo oglušili su se inspektori za ekologiju, kao i komunalna inspekcija, pod izgovorom da nemaju novca da ovo reše. Pisane su sve moguće prijave i peticije. Što znači da dve osobe mogu da maltretiraju pola Pivare. Za sve navedeno imamo dokaze”, napisano je u poruci koju je protalu InfoKG poslao jedan građanin Pivare.  

Portal InfoKG je ovim povodom kontaktirao Gradsku upravu u kojoj su nam rekli da su upoznati sa problemom i da će ga tokom sledeće nedelje rešiti, odnosno da će očistiti dvorište. Dodaju da ovo nije prvi put da se pomenuto dvorište čisti, po prijavama građana, ali da stanari iznova gomilaju otpad. Napominju i da će otpad iz dvorišta biti uklonjen o trošku grada, a posao će obaviti JKP “Šumadija”.

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije