Počinje “Auto Expo 2018” na Šumadija sajmu

Četvrtak, 06 Decembar 2018 14:00Autor: Branko VukašinovićFoto: Arhiva - Apatinac/Šumadija sajam

Sajam automobila “Auto Expo”, 13. po redu, svečano će biti otvoren sutra u 11 sati i trajaće do nedelje, 9. decembra, na kragujevačkom sajmištu. Na manifestaciji će gotovo 20 poznatih brendova predstaviti svoje modele, a posetioce očekuju akcijske cene, sajamski popusti, kao i premijere novih modela automobila. Novina je da će na ovogodišnjem sajmu biti predstavljen i program električnih bicikala. 

Među poznatim brendovima koji će predstaviti svoje modele automobila su Fiat, Volkswagen, Mazda, Alfa Romeo, Land Rover, Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Nissan, Hyndai, Škoda, Jeep, Jaguar i Ford, koji če premijerno pokazati model “Ford Focus ST Line”.

Pored putničkog programa u hali, na platou Šumadija sajma biće predstavljen teretni program. Ponude će na sajmu “Auto Expo 2018” predstaviti i osiguravajuće kuće i lizing kompanije. 

Radno vreme sajma tokom ove trodnevne manifestacije je od 10 do 18 časova. Cena ulaznice je 100 dinara, dok je parking besplatan. 

“Auto Expo 2018” organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave. Sa Šumadija sajma poručuju da je ove godine vladalo veliko interesovanje izlagača za učestvovanje na ovoj manifestaciji, ali da nije bilo mesta za sve zbog kapaciteta hale. Naglašavaju da je zbog toga, ali i drugih manifestacija koje organizuju, Kragujevcu potrebna još jedna sajamska hala.

Najnovije vesti iz ove kategorije