Pola veka Kluba penzionisanih radnika MUP-a Kragujevac

Petak, 12 Maj 2017 18:23Autor: Branko VukašinovićFoto: kragujevac.rs

Klub penzionisanih radnika Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave Kragujevac, obeležio je danas 50 godina postojanja svečanom akademijom u Skupštini grada. Organizacijama i pojedincima, zaslužnim za doprinos u radu ovog kluba, na svečanosti su uručeni plakete, priznanja i zahvalnice.

Kragujevački Klub penzionisanih radnika MUP-a, najstariji je u Srbiji i jedan od osnivača Asocijacije udruženja na nivou Srbije. Jedan je i od osnivača Servisa za uslužne delatnosti, čiji su penzionisani članovi pomagali aktivnoj službi nekadašnjeg Sekretarijata unutrašnjih poslova, a u prethodnih pet decenija uspešno je radio i okupljao svoje članove pružajući im pomoć kroz rad u različitim sekcijama i saradnju sa drugim klubovima u zemlji”, rekao je Zoran Milojević, predsednik kluba u Kragujevcu.

Akademiji su prisustvovali Katarina Tomašević, pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Sektora za ljudske resurse, član Gradskog veća za unapređenje položaja penzionera u lokalnoj samoupravi Ratko Tomašević, predstavnici Policijske uprave u Kragujevcu i klubova penzionisanih radnika iz Valjeva, Užica, Šapca, Loznice, Zrenjanina i Kraljeva.

Najnovije vesti iz ove kategorije