Problemi meštana Viške ulice: “Bez gumenih čizama nigde, taksi neće ni da dođe” (FOTO)

Petak, 08 Februar 2019 10:00Autor: Branko Vukašinović

Kretanje u gumenim čizmama, rupe po putu, a samim tim i bare na sve strane, pa i otežano upravljanje automobilima, samo su neki od problema meštana Viške ulice u Ilićevu, koja nije asfaltirana. Pitaju se da li je moguće da u gradskom naselju u 21. veku se tako živi i apeluju na nadležne da im afsaltiraju ulicu. Međutim, u Gradskoj upravi kažu da nije u planu da u skorijoj budućnosti Viška ulica bude asfaltirana i dodaju da će je čim se stovre vremenski uslovi posutim kamenim materijalom.   

Pojedini meštani Viške ulice kontaktirali su portal InfoKG, kako bismo objavili priču o tome u kakvom je stanju njihova ulica i kako žive u 21. veku. Višak ulica nije asfaltirana, već se posipa kamenim meterijalom, pa prilikom padavina ili topljenja snega formiraju se rupe i bare koje građanima zadaju probleme i ne mogu normalno da funkcionišu. 

Bez gumenih čizama se ne može kretati, a ni vozila ne mogu da saobraćaju. Kada pozoveš taksi i kažeš im adresu, odnosno spomeneš im Višku ulicu, kažu da nemaju slobodno vozilo, jer taksisti neće da voze našom ulicom da ne bi oštetili svoje automobile”, kaže jedan od meštana Viške ulice.

Ovim povodom kontaktirali smo Gradsku upravu iz koje su nam poručuili da su upoznati sa problemom u toj ulici. Dodaju da nije u planu da u skorijoj budućnosti ona bude asfaltirana, jer, kako kažu, novac iz gradske kase se ulaže u velike investicione projekte. Najavljuju da će je u toku tekućih održavanja lokalnih ulica, a čim se stvore vremenski uslovi, posuti kamenim materijalom i poravnati.

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije