InfoFoto: Arhiva

RADNO VREME za božićne PRAZNIKE

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Petak, 04 01 2019

Povodom obeležavanja božićnih praznika, Zakonom o državnim i drugim praznicima neradni dan je ponedeljak, 7. januar. Zbog toga većina ustanova, institucija i firmi neće raditi, dok će u pojedinima biti organizovana dežurstva.  

Dom zdravlja

Dom zdravlja Kragujevac će zbog praznika 7. januara organizovati rad u Zdravstvenoj stanici broj 4, u službi za zdravstvenu zaštitu školske dece od 7 do 20 časova. To radno vreme imaće Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, koja se nalazi u centralnom punktu u krugu Kliničkog centra Kragujevac, kao i Služba kućnog lečenja. Polivalenta patronažna služba radiće u ponedeljak od 7 do 14,20 časova. Ambulanta u Stragarima radiće od 7 do 12 časova, a od 12 do 14,20 časova na terenu.

Apoteka Kragujevac

Zbog obeležavanja praznika i u kragujevačkim apotekama biće organizovana dežurstva, a jedino će Apoteka Bubanj raditi uobičajeno 24,00. Na Badnji dan u nedelju, 6. januara, kao i na Božić u ponedeljak, 7. januara, apoteke “1. maj” i “29. novembar” radiće od 8 do 17 časova, “Šumadija” od 9 do 17 časova, a “Avala” i Stanovo” od 8 do 13 časova. 

Gradska agencija za saobraćaj

Autobusi javnog gradskog i prigradskog prevoza za vreme praznika saobraćaće po izmenjenom redu vožnje. Na Badnji dan, 6. januara, autobusi će saobraćati skraćeno, a biće održani svi polasci zaključno sa 18 časova, ali po radu vožnje za nedelju i državni praznik. Za Božić, 7. janauara, neće biti javnog prevoza u našem gradu. 

Pošta Kragujevac

Zbog božićnih praznika neće raditi ni pošte u Kragujevcu, a 6. januara pošte će raditi do 17 časova.   

Šoping centar “Kragujevac Plaza”

Šoping centar “Kragujevac Plaza” će 6. januara raditi od 10 do 18 časova, a 7. januara biće zatvoren. 

Bioskop “Cineplexx Kragujevac Plaza” 

Zbog obeležavanja božićnih praznika i bioskop Cineplexx Kragujevac Plaza radiće redukovano. BIoskop će u nedelju, 6. januara, raditi od 11 do 18 časova, dok 7. januara neće raditi.