Radno vreme za prvomajske praznike

Ponedeljak, 30 April 2018 12:00Autor: Branko Vukašinović

Povodom obeležavanja Međunarodnog praznika rada, Zakonom o državnim i drugim praznicima neradni dani su 1. i 2. maj. Zbog toga će sutra i u sredu pojedine ustanove i institucije raditi redukovano, odnosno biće organizovana dežurstva.

Dom zdravlja

Dom zdravlja Kragujevac će zbog praznika 1. i 2. maja organizovati dežurstvo u Zdravstvenoj stanici broj 4, u službama opšte medicine i za zdravstvenu zaštitu školske dece i omladine od 7 do 20 časova. Isto radno vreme imaće Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, koja se nalazi u centralnom punktu u krugu Kliničkog centra Kragujevac, Služba kućnog lečenja, kao i Telefonsko savetovalište “Deca Srbije. Polivalenta patronažna služba radiće sutra i u sredu od 7 do 14,20 časova. Ambulanta u Stragarima tokom praznika radiće od 7 do 12 časova, a od 12 do 14,20 časova na terenu. 

Apoteka Kragujevac

Tokom prvomajskih praznika i u kragujevačkim apotekama biće organizovana dežurstva, a jedino će Apoteka “Bubanj” raditi uobičajeno 24,00. Apoteka “Šumadija” radiće od 7 do 20 časova, dok će “29. novembra”, “1. maj”, “Đurđevdan” i “Avala” raditi od 8 do 20 časova. Apoteke “Stanovo”, “Batočina” i “Knić” biće otvorene od 8 do 14 časova.

Gradska agencija za saobraćaj 

Autobusi javnog gradskog i prigradskog prevoza zbog praznika će sutra i u sredu saobraćati po redu vožnje za nedelju i državni praznik. 

Pošta Kragujevac

Zbog prvomajskih praznika neće raditi ni pošte u Kragujevcu, osim dežrnih u Šoping centru “Kragujevac Plaza” i “Roda centru”. Pošta u Šoping centru “Kragujevac Plaza” sutra i u sredu radiće od 10 do 20 časova, a u “Roda centru” od 8 do 20 časova.

Šoping centar "Kragujevac Plaza"

Šoping centar “Kragujevac Plaza” tokom prvomajskih praznika radiće uobičajeno od 10 do 22 časa.

Zatvoreni bazen USFK "Park"

Zatvoreni bazen će tokom praznika raditi standardno.

Najnovije vesti iz ove kategorije