SANIRANA rupa “noge da polomiš” u Pešačkoj zoni (FOTO)

Petak, 08 Februar 2019 14:20Autor: Branko Vukašinović

U Pešačkoj zoni postavljen je novi poklopac šahta kišne kanalizacije, koji je bio polomljen i predstavljao je opasnost za građane. Posle pisanja portala InfoKG o rupi u Pešačkoj zoni za koju građani kažu da “mogu noge da se polome”, prvobitno je bila obeležena na “inovativan” način i to drvenom fosnom i znakom, a potom je juče sanirana. 

Pojedini čitaoci portala InfoKG poslali su nam u utorak fotografije polomljenog granitnog poklopca šahta kišne kanalizacije u Pešačkoj zoni. Pitali su se da li je moguće da nadležni ne reaguju na ovakav problem, jer svakodnevno Pešačkom zonom prođe na hiljade građana, među kojima su i deca. Dodali su i da ovo ni najmanje nije naivno i da “noge mogu da se polome”, jer rupa nije bila obeležena. Ovaj tekst je izazvao veliku pažnju javnosti, a u nastavku vam prenosimo i neke od komentara čitalaca portala InfoKG.  

- Ne samo u pesackoj jos gore je oko robne kuce suda itd ali nevide oni koji trebaju da vide! 

- U normalnim zemljama gradske komunalne sluzbe (a i komunalna policija) vode racuna o tome. Samo kod nas u Srbiji niko nije nizasta odgovoran. 

- Bas na tu resetku je zgazilo moje dete i umalo polomilo nogu. Pre minimum pet godina se to desilo. 

- A rupe po putu i uvale to je tek posebna priča.Ulice gradske kao da voziš po Bejrutu  

- A u Daničicevoj i noge i kola od rupetine na trotoaru! I tu komunalci svakodnevno prolaze i ne smeta im. 

- Podjite Voje Radica pa se ,,divite". Desno rupa do rupe po trotoaru a levo blato do guse zimi a leti od prasine ne moze da se dise.

Posle pisanja portala InfoKG o ovom problemu i kontaktiranja nadležnih, odnosno Javno-komunalnog preduzeća “Šumadija”, rupa u Pešačkoj zoni je obeležena na “inovativan” način i to drvenom fosnom i znakom.

S obzirom na to JKP “Šumadija” nije imala na stanju odgovarajući granitni poklopac za šaht kišne kanalizacije, kakav je u Pešačkoj zoni, izradili su ga i juče postavili.

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije