U “Aviončiću” još 60 slobodnih mesta za “male pilote” uz subvencije grada (FOTO)

Utorak, 18 Septembar 2018 12:00Autor: Branko VukašinovićFoto: Facebook/Aviončić

U najvećem i najmodernijem privatnom obdaništu u Srbiji, “Aviončić”, ima još 60 slobodnih mesta za upis dece uz subvencije lokalne samouprave, po ceni od 5.278 dinara mesečno. Iz „Aviončića“ pozivaju roditelje da u naredne dve nedelje, kada ih Gradska uprava za vanprivredne delatnosti kontaktira da izaberu neki od privatnih vrtića za upis dece, za svoje dete odaberu najbolje. 

Da je “Aviončić” pravi izbor pokazuje i velika zainteresovanost roditelja za upis dece u naše obdanište uz subvencije lokalne samouprave. Rekordan broj mališana je upisan i bez subvencija lokalne samouprave, na šta smo veoma ponosi”, kažu u “Aviončiću".  

“Aviončić” se nalazi u okviru Mikro tržnice “Sava” na Aerodromu i taj prostor nije improvizovan i modifikovan, već je namenski pravljen za obdanište. Poseduje specijalnu ventilaciju koja obezbeđuje optimalan i konstantan nivo kiseonika u prostoru, a kuhinja je opremljena po HCCP standardu. 

“Aviončić” je nedavno dobio najsavremenije igralište koje se nalazi na krovu Mikro tržnice “Sava”. Igralište se prostire na 1.200 kvadratnih metara i sadrži multifunkcionalne i sportske terene, a uskoro će biti obogaćeno i najasvremenijim dečjim mobilijarom.  

U “Aviončiću” sa mališanima, pored vaspitača, rade psiholog i defektolog. Oni na mesečnom nivou vrše monitoring grupe i prate razvoj dece, a na raspolaganju su i roditeljima za individualne razgovore. 

Ono što “Aviončić” izdvaja od drugih vrtića je to što prilikom upisa deca ostvaruju brojne pogodnosti. Pored kontinuiranih sistematskih i stomatoloških pregleda, organizuju se besplatne školice engleskog jezika, sporta, pevanja i crtanja. 

Roditelji koji žele da mališane upišu u “Aviončić” sve informacije mogu dobiti posredstvom mejla upis@avioncic.rs, na sajtu avioncic.rs i Facebook stranici "Aviončić" ili pozivom na broj telefona 060/75-89-438.

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije