U Pešačkoj zoni “noge da polomiš” (FOTO)

Utorak, 05 Februar 2019 10:10Autor: Branko Vukašinović

U Pešačkoj zoni granitni poklopac šahta kišne kanalizacije je polomljen i predstavlja opasnost za građane. Rupa nije obeležena, a pojedini građani kažu da je strašno da u strogom centru grada ovako nešto postoji i da na ovom mestu mogu “noge da se polome”. Iz Javno-komunalnog preduzeća “Šumadija” obećali su da će danas u toku dana rešiti ovaj problem. 

Pojedini čitaoci portala InfoKG poslali su nam fotografije polomljenog granitnog poklopca šahta kišne kanalizacije u Pešačkoj zoni. Pitaju se da l je moguće da nadležni ne reaguju na ovakav problem, jer svakodnevno Pešačkom zonom prođe na hiljade građana, među kojima su i deca.  Dodaju da ovo ni najmanje nije naivno i da “noge mogu da se polome”, jer rupa nije obeležena.  

Ovim povodm kontaktirali smo nadležne u Javno-komunalnom preduzeću “Šumadija” koji su nam obećali da će u toku dana rešiti ovaj problem. Naglašavaju da će poslati ekipu na lice mesta da prvenstvno obeleži rupu. Dodaju da na stanju nemaju odgovarajući granitni poklopac za šaht kišne kanalizacije, kakav je u Pešačkoj zoni, pa će problem sanirati u skaldu sa mogućnostima. 

 

Najnovije vesti iz ove kategorije