NOĆ I DAN

četvrtak, 20 oktobar 2016 12:00 Autor:  Šumadinka

Novi politički biser sa poslednje sednice Skupštine grada: noću je naš gradski račun prividno u blokadi, a čim izgreje Sunce račun profunkcioniše normalno!!! Eeee moj gradonačelniče???!

Znamo mi naravno da mnoge stvari ne funkcionišu i ne izgledaju isto po danu i po noći. Ne kaže se džabe: "Jutro je starije od večeri", "pusti da prenoći", "noć je varljiva"...

Al' kad pogledam u novčanik nema šanse da ujutru u njemu nađem više keša nego što ga je bilo uveče - samo obrnuto može da mi se desi. A kad mi bankomat presudi negde oko 21h da sam na tekućem blizu "crvenog" minusa svesna sam da mi stanje na računu ništa neće biti bolje ni narednog jutra.

Džabe da pred zoru slatko sanjamo da će nam izlazeće Sunce ogrejati i gradski budžet. Zubato Sunce slabo greje.

Zalud gradonačelniče širiš optimizam. Gradski račun je u blokadi! 222 dana!Nema noćnog privida, nema varke, i neće nam po danu ništa bolje biti.

Da smo mi živi i zdravi!

Najnovije vesti iz ove kategorije

Najmocniji u Kragujevcu banner final

  • 50 najmoćnijih u Kragujevcu
    50 najmoćnijih u Kragujevcu Predstavljamo vam listu 50 najmoćnijih u 2016. godini u Kragujevcu, po izboru portal InfoKG i naših čitalaca. Kriterijumi kojima smo se vodili prilikom sastavljanja liste su politički i finansijski uticaj,…

VREME