KulturaFoto: Slavoljub Radojević

InfoKG vas vodi u POZORIŠTE

Autor: Jovana Mladenović
13:52 | Ponedeljak, 25 02 2019

Portal InfoKG čitaocima je dodelio 3x2 besplatne ulaznice za pozorišnu predstavu "Negri" koja se u Knjaževsko-srpskom teatru igra u četvrtak, 28. februara, od 20 sati.

Dobitnici su: Vesna Aleksić, Nikola Arsić i Sonja Radenković.

Predstava „NEGRI ili Ljubov ko sočelovekom svojim“, nastala po tekstu Joakima Vujića iz 1821. godine, u režiji Anđelke Nikolić, koja se u pozorištu do sada nije izvodila, je premijerno odigrana na Dan teatra, 15. februara.

U predstavi igraju Nikola Milojević, Ivan Vidosavljević, Petar Lukić, Nenad Vulević, Zdravko Maletić, Čedomir Štajn, Isidora Rajković i Dušan Stanikić. Predstava se igra od 20 sati.

NAPOMENA: Iz ranijih iskustava sa deljenjem besplatnih karata, imamo potrebu da vas zamolimo da svoje vreme lepo isplanirate, jer dobitnike izvlačimo nasumično i istog trenutka ih obaveštavamo, kao što istog trenutka Teatru dostavljamo spisak sa vašim imenima. Karte ne možete preneti na neko drugo lice. Morate ih preuzeti lično na biletarnici pozorišta najkasnije 15 minuta pred početak predstave. Ne možete ih menjati za neku drugu predstavu, a takođe niste u obavezi da drugo lice bude ono koje ste u komentaru i označili. Osobe mlađe od 18 godine ne mogu učestvovati u nagradnoj igri. Navedeni uslovi se isključivo moraju poštovati, pa ukoliko ne budete u prilici da idete, karte su vam, žargonski rečeno, propale.