Berza ploča, Jam session i Neša beatbox u UMMUS-u

subota, 13 februar 2016 09:00 Autor:  Jovana Mladenović

U novootvorenom umetničkom klubu UMMUS danas će biti priređeni originani muzičko-zabavni događaji - berza gramofonskih ploča i spontana svirka Jam session, a nastupiće i Neša beatbox.

Posetioci će od 12 do 18 časova najveće klasike na gramofonskim pločama moći da slušaju, ali i da ih razmene ili kupe. U ponudi će biti razni žanrovi - rok, pop, fank, džez, rege, soul, bluz.

Od 18 do 22 časa u okviru Jam session-a muzika će se spontano stvarati na licu mesta. Za sve zainteresovane izvođače, pevače i bendove biće dostupni instrumenti (bubanj, klavijature, gitara, bas gitara, mikrofon).

U međuvremenu petnaestominutni nastup održaće Neša beatbox. Beatbox kao deo hip-hop kulture podrazumeva stvaranje muzike uz pomoć glasovnih aparata, bez muzičkih instrumenata. Čućete neverovatne zvukove nalik na udaračke instrumente u žanru hip-hop, house i rnb muzike.

Prodaja pića vršiće se kroz kutiju za dobrovoljni prilog, a novac je isključivo namenjen podršci daljeg rada kluba.

Najnovije vesti iz ove kategorije

Najmocniji u Kragujevcu banner final

  • 50 najmoćnijih u Kragujevcu
    50 najmoćnijih u Kragujevcu Predstavljamo vam listu 50 najmoćnijih u 2016. godini u Kragujevcu, po izboru portal InfoKG i naših čitalaca. Kriterijumi kojima smo se vodili prilikom sastavljanja liste su politički i finansijski uticaj,…

VREME