Kragujevački bend snimio duet sa Borom Čorbom (VIDEO)

utorak, 10 januar 2017 09:00 Autor:  Branko Vukašinović

Kragujevački bend “Epilog” ekranizovao je duet “Sneg”, koji je snimio sa legendarnim Borom Đorđevićem Čorbom. Pesma za koju je tekst napisao Zvonko Pantović Čipi, nalazi se na albumu prvencu kragujevačke petorke, koji nosi naziv „Nova Tempore“.

Spot za pesmu “Sneg” režirao je basista grupe Ratko Petrović, a snimali su ga Lucky, Koki i Ralle. Kadrovi sa Borom Đorđevićem i njegov vokal snimani su u muzičkom studiju Asfalt u Beogradu. Te kadrove snimao je Vuk Protić-Haludža. Balerina u spotu je Marija Marković.

Kompletan album grupe “Epilog” snimljen je u studiju kragujevačkog Doma omladine pod uvek budnom producentskom pažnjom lidera grupe, glavnog autora i gitariste Dragana Uroševića Uroša, najširoj javnosti poznatog kao osnivača i tvorca neprolaznih hitova grupe Osvajači. U tehničkom delu stvaranja albuma “Nova Tempore” značajnu ulogu su imali između ostalih i Predrag Pavlović (vokal grupe), i Ivan Grujić - Gnjurac. 

Najnovije vesti iz ove kategorije

Najmocniji u Kragujevcu banner final

  • 50 najmoćnijih u Kragujevcu
    50 najmoćnijih u Kragujevcu Predstavljamo vam listu 50 najmoćnijih u 2016. godini u Kragujevcu, po izboru portal InfoKG i naših čitalaca. Kriterijumi kojima smo se vodili prilikom sastavljanja liste su politički i finansijski uticaj,…

VREME