Petar Strugar u Kragujevcu

Ponedeljak, 10 Oktobar 2016 13:10Autor: Branko Vukašinović

Specijalna projekcija novog domaćeg ostvarenja „Jesen samuraja“ biće održana sutra od 20 časova u bioskopu “Cineplexx Kragujevac Plaza”. Posetioce bioskopa će po završetku projekcije pozdraviti deo autorske i glumačke ekipe filma, na čelu sa rediteljem Danilom Bećkovićem i glavnim glumcem Petrom Strugarom.

Glavni junak, Vladica je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih komičnih situacija.

Scenario je i ovog puta poveren Dimitriju Vojnovu, režiju potpisuje Danilo Bećković, a pored Strugara, fenomenalnu glumačku ekipu čine i Hristina Popović, Nikola Kojo, Andrija Milošević, Sergej Trifunović i Katarina Žutić. Po prvi put na filmu će se naći i pevač Aca Lukas, ali i nova glumačka zvezda, mladi Petar Novićević u ulozi Vukašina. 

Najnovije vesti iz ove kategorije