Kultura

Psihološko štivo "Pomiriti se sa sobom" pred čitaocima

Autor: Jovana Mladenović
08:26 | Četvrtak, 28 09 2017

Psihološko štivo "Pomiriti se sa sobom", autora Dragiše Milovanovića, biće promovisano danas od 12 sati u Narodnoj biblioteci Vuk Karadžić. 

"Pomiriti se sa sobom", delo je koje daje odgovore na pitanja: Ko sam? Gde sam? Kuda idem? Plodan je spoj bogatog životnog iskustva,neumornog istraživanja raznorodnih tema iz domena ljudskog života i duboke težnje za saznanjem istine koja je skrivena ispod površine stvari.

U njoj ćete naći mnogo praktičnih saveta kako da shvatite i razrešite prividne protivrečnosti svakodnevnog života,kako da steknete dublje uvide u funkcionisanje svoje psihe,kako da steknete više mira i radosti u životu.

Sve je ovo protkano i potkrepljeno stvarnim pričama iz života autora i njegove porodice,prijatelja,poznanika, suseda, što ovom delu daje posebnu pripovedačku draž.

Literatura za one koji veruju u sebe,u snagu promene,u mogućnost boljeg i srećnijeg života. Ako želite da saznate mnogo više o duši i skrivenim prirodnim zakonima koji deluju u čoveku ovo je pravi izbor za vas. Fenomenalna knjiga koja je većini ljudi koji su je pročitali promenila život iz korena.
 
Dragiša Milovanović autor je knjiga „Put u uspešnu trgovinu“ „Odlazak u svet“ „Put u zdravu ishranu“, „Pomiriti se sa sobom“, „Biti ili ne biti vegetarijanac“, „Demokratske skice“,  „Budućnost Srbije“,  „Zdrava ishrana za početnike“.