KulturaFoto: riblja-corba.com

RIBLJA ČORBA u Kragujevcu: Kupite tri karte, četvrtu dobijate GRATIS

Autor: Branko Vukašinović
16:00 | Sreda, 27 12 2017

Povodom jubilarnih 40 godina postojanja, “Riblja čorba”, jedan od najvećih regionalnih rokenrol bendova, održaće koncert i u Kragujevcu, 24. februara, od 21 čas u hali “Gordana Goca Bogojević”, nekadašnjoj hali “Park”, u organizaciji Šumadija festa.  

“Riblja čorba” je tokom četiri decenije postojanja dala neke od najvećih, bezvremenskih hitova, kao što su: „Kad hodaš“, „Kad sam bio mlad“, „Poslednja pesma o tebi“, „Rekla je“, „Lutka sa naslovne strane“, „Kada padne noć“, „Amsterdam“, „Gde si u ovom glupom hotelu“, „Nemoj da ideš mojom ulicom“, „Avionu slomiću ti krila“, „Ostani đubre do kraja“, „Ljubav ovde više ne stanuje“, „Jedino moje“, „Pogledaj dom svoj anđele“…

Ulaznice se mogu kupiti u svim WinWin šopovima širom Srbije, kao i na sajtovima www.sumadijafest.com i www.ddtickets.rs, dok su u Kragujevcu dostupne i u kafe klubu “Nemam Ve De”. 

U toku je novogodišnja akcija koja traje do 31. decembra u ponoć. Na svake tri poručene ulaznice jedna se dobija gratis. U prodaji je ograničena serija od 50 paketa, a cena jedne je 700 dinara. 

Cena ulaznice od 15. januara do 15. februara 2018. je 700 dinara, dok od 15. do 24. februara 2018. za kartu treba izdvojiti 900 dinara. Na dan koncerta cena karte biće 1.000 dinara.

Broj karata u svim fazama prodaje je ograničen zbog kapaciteta hale, pa prodaja po navedenim cenama traje do isteka zaliha.