"ŽENSKI RAZGOVORI": Ceca Bojković, Vesna Čipčić i Caci Mihailović pred Kragujevčanima

Ponedeljak, 11 Februar 2019 09:00Autor: Jovana MladenovićFoto: helse.ch

Predstava pod nazivom "Ženski razgovori", nastala po tekstovima Duška Radovića, a u izvedbi poznatih srpskih glumaca Svetlane Cece Bojković, Vesne Čipčić i Milana Cacija Mihailovića, biće odigrana sutra od 20 sati u Pozorištu za decu. Komad se igra već 30 godina, što dokazuje njegovu zanimljivost publici.

Ova predstava slovi za jednu od onih koja nikoga na ostavlja ravnodušnim i koja će vas nasmejati do suza.

U pitanju je urnebesna komedija koja redovno puni dvorane i uspešno zabavlja publiku. Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore, ženske razgovore, šarmantan i zabavan igrokaz troje naših vrhunskih glumaca dovodi do toga da publika uvek nasmejana napusti salu.

"Igrati jednu predstavu 10 godina mnogo je, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima, u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda! E to se meni desilo sa predstavom “Ženski razgovori". Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj... Publika nam se beskrajno radostila. Uživali smo i mi glumci i to istinski. Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od gotovo 30 godina potvrda je da smo odličan tim – dobitna kombinacija“, napisala je komentarišući predstavu u svom blogu Vesna Čipčić.

Najnovije vesti iz ove kategorije