5 seks fantazija koje vam on nikada neće priznati!

sreda, 26 oktobar 2016 15:05 Autor:  Jelena Maksimović
Muškarci vole da maštaju, ali vam to nikada neće reći. Ipak, ako vam je stalo da spasete vašu vezu, trebalo bi da znate šta im je u glavama.
 
Vremena su se promenila. Muškarci su smeliji u svojim seksualnim fantazijama, a još interesantnije je što sve češće svoje ideje sprovode u delo.
 
Postoje stereotipi o muškim maštanjima, koji se uglavnom svode na seks-trojku, kao i na činjenicu da nisu dovoljno smeli da ostvare svoje želje.
 
Međutim, muški mozak odlazi mnogo šire i dublje od očekivanog, pa se ovakve vrste fantazija smatraju tabuom.
 
Varanje
 
Prevare se retko sprovode u delo, jer uglavnom znače kraj veze ili braka. Ipak, većina muškaraca se bar jednom prepustiti maštanju, gde iza leđa svoje bolje polovine uživa u telu druge žene koju ne mora uopšte da poznaje. Ova fantazija zapravo je produžena verzija “zabranjenog seksa” koja se može “isprobati” u spavaćoj sobi, bez potrebe za varanjem, tako što ćete jedno drugom davati uloge.
 
Podređivanje
 
Muškarci vole osećaj dominacije, pogotovo u toku seksa, gde je lepši pol svesno podređen njegovim željama. Međutim, negde u muškom umu mora da postoji i želja za dijametralno suprotnim iskustvom. Česta fantazija, koja se teško izgovara, je želja muškarca da žena dominira i određuje tok seksualnog čina.
 
Gledanje
 
Muškarci su vizuelna bića, koja naprosto obožavaju da posmatraju seksualni čin. Ova fantazija se može realizovati u vidu snimanja ili fotografisanja sopstvene seksualne aktivnosti uz pristanak partnera, ali i u vidu posmatranja tuđeg intimnog čina u kojem je muškarac, uz pristanak učesnika, samo pasivni posmatrač.
 
Drugačija seks-trojka
 
Iz prethodne fantazije stvorena je njena gotovo najmračnija verzija, koja se zasniva na ideji posmatranja partnera u seksu sa drugim muškarcem uz eventualno učešće. Iako na prvi pogled ova fantazija zvuči odbojno i dodiruje strašni svet agresivne ljubomore, psiholozi je zapravo objašnjavaju kao vrstu lične katarze, u kojoj se muškarac oslobađa posesivnosti dok pristaje da njegova izabranica doživi svoju vrstu seks-trojke.
 
Seks s prijateljicom
 
Ova fantaizja je javna tajna. Mašta o seksu s prijateljicom ili prijateljicama ne negira prijateljstvo, ali muškarci ostaju muškarci. Čak i ako vaše prijateljstvo ne preraste u nešto više, uvek će postojati fantazija čije priznanje može da uništi dugogodišnja poznanstva i koju je zasigurno najbolje zadržati za sebe.

Najnovije vesti iz ove kategorije

Najmocniji u Kragujevcu banner final

 • 50 najmoćnijih u Kragujevcu
  50 najmoćnijih u Kragujevcu Predstavljamo vam listu 50 najmoćnijih u 2016. godini u Kragujevcu, po izboru portal InfoKG i naših čitalaca. Kriterijumi kojima smo se vodili prilikom sastavljanja liste su politički i finansijski uticaj,…

shocking true story

 • DA LI STE GLEDALI KONČERTO GROSO?
  DA LI STE GLEDALI KONČERTO GROSO? Evo već nekoliko dana pokušavam da sredim utiske od prošlonedeljnog ludog koncertnog petaka kada su u Kragujevcu, skoro istovremeno, svirala dva benda „Kepa & Free Spirits“  u Tetaru i „Dule Jevtović trio“ u Pozorištu za decu, ali i dalje nisam…
Sve kolumne

VREME

Ni po babu ni po stričevima

 • MI NISMO LIČNOSTI
  MI NISMO LIČNOSTI Pre neki dan čuh ja da su se neki Kragujevčani izjasnili da oni nisu ličnosti. To je naravno uvek razlog za solidarisanje sa ljudima koji se tako osećaju. Na našu nesreću u zemlji Srbiji isuviše je ljudi koji misle da…
Sve kolumne

Život je lep

 • Ogrev za zimu i Mihajlo Pupin
  Ogrev za zimu i Mihajlo Pupin Bliži se zima i samim tim, oni koji nisu priključeni na gradsko centralno grejanje ili plin, svake godine se brinu o ogrevu. Ovih dana ispred mnogih kuća vidimo drva ili ugalj koja strpljivo čekaju da budu skladištena u dvorišta, podrume…
Sve kolumne