5 seks fantazija koje vam on nikada neće priznati!

sreda, 26 oktobar 2016 15:05 Autor:  Jelena Maksimović
Muškarci vole da maštaju, ali vam to nikada neće reći. Ipak, ako vam je stalo da spasete vašu vezu, trebalo bi da znate šta im je u glavama.
 
Vremena su se promenila. Muškarci su smeliji u svojim seksualnim fantazijama, a još interesantnije je što sve češće svoje ideje sprovode u delo.
 
Postoje stereotipi o muškim maštanjima, koji se uglavnom svode na seks-trojku, kao i na činjenicu da nisu dovoljno smeli da ostvare svoje želje.
 
Međutim, muški mozak odlazi mnogo šire i dublje od očekivanog, pa se ovakve vrste fantazija smatraju tabuom.
 
Varanje
 
Prevare se retko sprovode u delo, jer uglavnom znače kraj veze ili braka. Ipak, većina muškaraca se bar jednom prepustiti maštanju, gde iza leđa svoje bolje polovine uživa u telu druge žene koju ne mora uopšte da poznaje. Ova fantazija zapravo je produžena verzija “zabranjenog seksa” koja se može “isprobati” u spavaćoj sobi, bez potrebe za varanjem, tako što ćete jedno drugom davati uloge.
 
Podređivanje
 
Muškarci vole osećaj dominacije, pogotovo u toku seksa, gde je lepši pol svesno podređen njegovim željama. Međutim, negde u muškom umu mora da postoji i želja za dijametralno suprotnim iskustvom. Česta fantazija, koja se teško izgovara, je želja muškarca da žena dominira i određuje tok seksualnog čina.
 
Gledanje
 
Muškarci su vizuelna bića, koja naprosto obožavaju da posmatraju seksualni čin. Ova fantazija se može realizovati u vidu snimanja ili fotografisanja sopstvene seksualne aktivnosti uz pristanak partnera, ali i u vidu posmatranja tuđeg intimnog čina u kojem je muškarac, uz pristanak učesnika, samo pasivni posmatrač.
 
Drugačija seks-trojka
 
Iz prethodne fantazije stvorena je njena gotovo najmračnija verzija, koja se zasniva na ideji posmatranja partnera u seksu sa drugim muškarcem uz eventualno učešće. Iako na prvi pogled ova fantazija zvuči odbojno i dodiruje strašni svet agresivne ljubomore, psiholozi je zapravo objašnjavaju kao vrstu lične katarze, u kojoj se muškarac oslobađa posesivnosti dok pristaje da njegova izabranica doživi svoju vrstu seks-trojke.
 
Seks s prijateljicom
 
Ova fantaizja je javna tajna. Mašta o seksu s prijateljicom ili prijateljicama ne negira prijateljstvo, ali muškarci ostaju muškarci. Čak i ako vaše prijateljstvo ne preraste u nešto više, uvek će postojati fantazija čije priznanje može da uništi dugogodišnja poznanstva i koju je zasigurno najbolje zadržati za sebe.

Najnovije vesti iz ove kategorije

Najmocniji u Kragujevcu banner final

  • 50 najmoćnijih u Kragujevcu
    50 najmoćnijih u Kragujevcu Predstavljamo vam listu 50 najmoćnijih u 2016. godini u Kragujevcu, po izboru portal InfoKG i naših čitalaca. Kriterijumi kojima smo se vodili prilikom sastavljanja liste su politički i finansijski uticaj,…

VREME