Uskoro Noć reklamoždera (FOTO)

sreda, 02 novembar 2016 16:00 Foto: nocreklamozdera.com Autor:  Branko Vukašinović

"mts Noć reklamoždera", 20. po redu, biće održana u petak, 18. novembra, od 20,30 časova u Sava centru u Beogradu, kada će biti proglašen pobednik ovogodišnje manifestacije, tačnije najbolja reklama.

O pobedniku odlučujete vi, a svi zainteresovani za najpopularniju domaću reklamu mogu da glasaju na sajtu www.nocreklamozdera.com.

Skockajte se za spektakl kreativnosti i fenomenalnu zabavu, ponesite osmeh i dobru energiju i očekujete, kao i do sada savršen screening party “mts Noć Reklamoždera 2016”.

Posetioce očekuje celovečernja revija kreativnosti. Nova, uzbudljiva i urnebesno zabavna selekcija najboljih svetskih reklama, na velikom platnu Sava Centra, koju i ove godine potpisuje Žan Mari Bursiko.

Karte za ovu jedinstvenu noć, mix svetskih reklama, muzike i vedre atmosfere su u prodaji na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a, Gigtix-a kao i online prodaja www.eventim.rs. Cena ulaznica je 700 din. 

Noć reklamoždera 2016 spisak reklama

Najnovije vesti iz ove kategorije

Najmocniji u Kragujevcu banner final

  • 50 najmoćnijih u Kragujevcu
    50 najmoćnijih u Kragujevcu Predstavljamo vam listu 50 najmoćnijih u 2016. godini u Kragujevcu, po izboru portal InfoKG i naših čitalaca. Kriterijumi kojima smo se vodili prilikom sastavljanja liste su politički i finansijski uticaj,…

VREME