Tretman za kojim lude svetske zvezde od sada dostupan i Kragujevčankama

subota, 05 novembar 2016 12:00 Autor:  Branko Vukašinović

Vampirska, odnosno PRP (Platelet Rich Plasma) metoda godinama unazad je popularna u svetu i velik broj slavnih ličnosti se podvrgao ovom tretmanu, a od sada je dostupan i Kragujevčankama u Ultraton estetik centru.

Reč je o veoma uspešnoj prirodnoj i bezbednoj metodi za podmlađivanje, u kojoj se prvo vadi krv iz vene, a kada se iz nje pomoću mašina odvoje trombociti, ona se vraća iglama nazad u lice. Zapravo, ovom metodom se iz krvi izdvajaju trombociti sa bogatim faktorima rasta, koji imaju snažan efekat u podmlađivanju, regeneraciji i revitalizaciji kože. Ne postoji opasnost od nastanka infekcije niti bilo kojih drugih neželjenih efekata, kao ni od bilo kakvih alergijskih reakcija.

PRP metodom istovremeno se mogu tretirati kako lice, vrat, dekolte, šake, tako i telo, odnosno strije, celulit i ožiljci, a zapaženi rezultati se postižu i u okviru tretmana za stimulaciju rasta kose.

Među prvima u svetu PRP tretman je uradila Kim Kardašijan, a kada je stigao u Srbiju njemu su se podvrgle Aleksandra Gudelj, Suzana Mančić, Lepa Brena i mnoge druge poznate ličnosti. Tretmanom se postižu odlični rezultati, a neke od osoba nakon intervencije kažu da ljude podmladi za čak 15 do 20 godina.

Kragujevčanke koje žele da se podmlade PRP tretmanom mogu to učiniti u Ultraton estetik centru u ulici Miloja Pavlovića 10/1/6. Sve informacije mogu dobiti pozivom na broj telefona 060/19-50-500 ili na sajtu estetikcentar.rs.

Pored toga, u Ultratonu su pripadnicama lepšeg pola na raspolaganju i drugi savremeni tretmani o kojima možete više pročitati ovde.

Najnovije vesti iz ove kategorije

Najmocniji u Kragujevcu banner final

 • 50 najmoćnijih u Kragujevcu
  50 najmoćnijih u Kragujevcu Predstavljamo vam listu 50 najmoćnijih u 2016. godini u Kragujevcu, po izboru portal InfoKG i naših čitalaca. Kriterijumi kojima smo se vodili prilikom sastavljanja liste su politički i finansijski uticaj,…

shocking true story

 • DA LI STE GLEDALI KONČERTO GROSO?
  DA LI STE GLEDALI KONČERTO GROSO? Evo već nekoliko dana pokušavam da sredim utiske od prošlonedeljnog ludog koncertnog petaka kada su u Kragujevcu, skoro istovremeno, svirala dva benda „Kepa & Free Spirits“  u Tetaru i „Dule Jevtović trio“ u Pozorištu za decu, ali i dalje nisam…
Sve kolumne

VREME

Ni po babu ni po stričevima

 • MI NISMO LIČNOSTI
  MI NISMO LIČNOSTI Pre neki dan čuh ja da su se neki Kragujevčani izjasnili da oni nisu ličnosti. To je naravno uvek razlog za solidarisanje sa ljudima koji se tako osećaju. Na našu nesreću u zemlji Srbiji isuviše je ljudi koji misle da…
Sve kolumne

Život je lep

 • Ogrev za zimu i Mihajlo Pupin
  Ogrev za zimu i Mihajlo Pupin Bliži se zima i samim tim, oni koji nisu priključeni na gradsko centralno grejanje ili plin, svake godine se brinu o ogrevu. Ovih dana ispred mnogih kuća vidimo drva ili ugalj koja strpljivo čekaju da budu skladištena u dvorišta, podrume…
Sve kolumne