Fabrici “Feman” potrebni radnici

Utorak, 16 Oktobar 2018 10:30Autor: InfoKGFoto: feman.co.rs

Fabrici elektromaterijala, opreme, rasvete, ormana i alata “Feman” iz Jagodine, koja uspešno posluje 33 godine, potrebni su šef knjigovodstva i dva elektroinženjera. 

Uslovi za kandidate koji konkurišu za poziciju šef knjigovodstva su visoka ili viša stručna sprema – Ekonomski fakultet, poznavanje rada na računaru i knjiženju na klasi 9, potrebno je iskustvo od najmanje tri godine.  

Za konkurisanje za elektroinženjera neophodno je da kandidati imaju završen VI ili VII stepen stručne spreme, a poželјno je iskustvo na poznavanju rada sa elektromaterijalima, kablovskim priborom, razvodnim ormanima i ulične rasvete, kao i poznavanje elektroinstalacija i mreža. Potrebno je i da poseduju vozačku dozvolu “B” kategorije.   

Iz fabrike “Feman” poručuju da za sve kandidate koji se prijave, a ne žive na teritoriji Jagodine, obezbeđen je smeštaj. 

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti pozivom na brojeve telefona 035/230-00 i 065/23 00 136, poslati CV na kadrovska@feman.co.rs ili da dođu lično u prostorije fabrike “Feman”, koja se nalazi u ulici Vihorskoj 1 u Jagodini. 

*PR tekst

Najnovije vesti iz ove kategorije