Koncert je definitivno otkazan, oglasila se Ceca

Četvrtak, 16 Avgust 2018 15:18Autor: InfoKGFoto: printscreen/instagram

Koncert Cece Ražnatović, koji je trebalo da se održi sutra u Woodlandu, je otkazan, a publika je od juče, kada se pojavila ta informacija, bila u neizvesnosti zbog čega. Pevačica se danas oglasila tim povodom.

Naime, Ceca se putem svog zvaničnog Instagram profila obratila fanovima: "Draga publiko, vi ste mi najvažniji i imate pravo da znate sve o koncertu u Kragujecu. U junu je stigao poziv za ovaj koncert, ali nikada nije došlo do potpisivanja ugovora. Očigledno su velika želja da se koncert desi, nesmotrenost producenata i nesinhronizovanost doveli do ovakvog ishoda. Obožavam druženja sa vama - najboljom publikom, ali da bismo svi mi uživali moraju da postoje pravila i ugovor, a sada se sa moje strne nije desila zvanična potvrda niti je ugovor potpisan. Žao mi je što smo i vi i ja dovedeni u ovakvu situaciju. Sigurna sam, da će uz ovoliku želju u skorije vreme doći do našeg druženja. Ljubi vas vaša Ceca".

Ipak, ne može se izbeći činjenica da je koncert bio najavljivan putem zvaničnih kanala pevačice, kao i da su karte regularno prodavane gotovo mesec dana. 

U nastavku pročitajte kako možete povratiti novac od kupljenih ulaznica

- Za sve ulaznice koje su kupljene/plaćene u WinWin radnji, kupac refund potražuje u radnji u kojoj su ulaznice kupljene.
Informacija o datumu povrata sredstava će uskoro biti definisana od strane WinWina

- ulaznice kupljene u Woodlandu se vraćaju u Woodlandu

- Fizičke Ulaznice kupljene/plaćene direktno preko DD Tickets sajta i u Strahinjića Bana 22 šalju se na adresu:

DD Ticketing Solutions d.o.o.
Strahinjića Bana 22/2 
11000 Beograd

Kupac treba da navede ime, prezime i broj žiro računa na koji će se refundirati sredstva od ulaznica

- Elektornske i Mobilne ulaznice se šalju mailom na adresu Office@ddtickets.rs

Najnovije vesti iz ove kategorije