Kragujevčanka Danica Krstić najlepša učesnica Evrovizije u Lisabonu (VIDEO)

Sreda, 09 Maj 2018 13:30Autor: InfoKGFoto: Facebook/Sanja Ilić & Balkanika - Official

Kragujevčanka Danica Krstić, vokal grupe Sanja Ilić i Balkanika, proglašena je za najlepšu pevačicu na ovogodišnjoj Evroviziji u Lisabonu, piše zvanični portal evrovizijskih fanova, ogaeserbia.org. Pored toga, Danicu na ovom takmičenju predstavljaju i kao najlepši etno-vokal Balkana. 

Grupa Sanja Ilić i Balkanika nastupiće sutra pod rednim brojem tri, u drugoj polufinalnoj večeri 63. “Pesme Evrovizije”. 
Zanimljivo je da su srpski predstavnici na ovom takmičenju izazvali ovacije produkcijskog tima i svih prisutnih novinara zbog odličnog pevanja i interesantne koreografije na drugoj probi u lisabonskoj Altis areni.

U finale 63. “Pesme Evrovizije” su se, nakon sinoćnog prvog polufinala, plasirali Austrija, Estonija, Kipar, Litvanija, Izrael, Češka Republika, Bugarska, Albanija, Finska i Irska. Od zemalja iz okruženja bez finala su sinoć ostale Hrvatska i Bugarska. 

Nadamo se da će se sutra u finale ovogodišnje Evrovizije plasirati Sanja Ilić i Balkanika, a direktan prenos druge polufinalne večeri možete pratiti na Prvom i Satelitskom programu RTS-a od 21 čas.

Najnovije vesti iz ove kategorije