Kristina Cvetković ponela titulu najlepše Kragujevčanke (FOTO)

Ponedeljak, 27 Avgust 2018 14:00Autor: Branko VukašinovićFoto: Zoran Stamenković

Na polufinalnom izboru za Miss Srbije, održanom sinoć u hali “Park”, titulu najlepše Kragujevčanke ponela je Kristina Cvetković. Na taj način, Kristina se direktno plasirala u finalni izbor za Miss Srbije, koji će biti održan 9. oktobra u Beogradu. Cvetkovićeva je kao nagradu osvojila stipendiju Fakulteta za projektni menadžment i ide na pripreme u Grčku za finalni izbor Miss Srbije. 

Na polufinalnom izboru za Miss Srbije u Kragujevcu titula prve pratilje pripala je Anastasiji Roljević, dok je druga Slavica Burmaz, koja je ujedno proglašena i za Miss fotogeničnosti. Titulu Miss personality ponela je Nevena Marković. 

U muzičkom delu programa polufinalnog izbora za Miss Srbije nastupili su Jellena, Ćemo, Jasna Đokić, Vesna Dimić, Biljana Petković.  

Podsetimo, za takmičenje u Kragujevcu se prijavilo oko 100 devojaka, a u uži izbor je ušlo 15 kandidatkinja, koje su se borile za titulu najlepše Kragujevčanke. Takmičarke su nosile modele dizajnerke Marije Šabić i naše sugrađanke Sanje Marinković iz salona “Mariage”.

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije