Novi izgled "Fiće"! (FOTO)

Utorak, 28 Novembar 2017 10:00Autor: InfoKG

Ukoliko ste kojim slučajem u prethodnih par dana prošli ulicama 27. marta ili Nikole Pašića u Kragujevcu, mogli ste da primetite da je jedan od lepših i očuvanijih modela „Zastave 750“, poznatog „Fiće“, postavljen na lokacijama ispred Poreske uprave Kragujevac i Agencije za privredne registre.

I to ne bi bilo ništa čudno da popularni „Fića“ nije „promenio lični opis“ i da ne izgleda kao pokretni knjigovodstveni registar (evo i slike za one koji još nisu stigli da ga vide uživo):
 

Ova sjajna ideja dolazi iz predstavništva knjigovodstvene agencije Vizija Računovodstvo. Evo šta su nam zaposleni rekli o tome kako su došli na ideju da simbol Kragujevca iskoriste u marketinške svrhe:

Kada smo otvarali predstavništvo u Kragujevcu, razmišljali smo na koji način da se približimo lokalnom tržištu i pojasnimo im šta je to što radimo i kako možemo da pomognemo. Želeli smo da to bude u duhu grada i veoma preduzetljivih ljudi kojih žive u njemu. Nedeljama smo tražili „to nešto“ čime bismo izrazili to što smo želeli i izbor je na kraju pao na „Fiću“, koji je simbol našeg grada i preduzetničkog duha koji ovaj grad poseduje decenijama“, izjavio je Radoslav Kovačević iz Vizije Računovodstva.

Iako ova i slične ideje neće vratiti kragujevačku automobilsku industriju na stare staze uspeha, iz Vizije Računovodstva se nadaju da će možda podstaći neku novu preduzetničku ideju. Da stare „Fiće“ opet dobiju zasluženi sjaj! 

PR tekst

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije