Otvoren još jedan “Dr.Max” u Kragujevcu: Pristupačne cene i promotivne ponude (FOTO)

Sreda, 12 Decembar 2018 10:00Autor: Branko Vukašinović

Zdravstvena apotekarska ustanova “Dren” otvorila je još jednu moderno opremljenu apoteku, pod brendom “Dr.Max”, u Kragujevcu, koja se nalazi u ulici Vojvode Putnika 58b. Iz “Drena” poručuju da je ova apoteka pregledna i prilagođena potrebama građana, a akcenat je na širokom asortimanu lekova, medicinskih sredstava, medicinsko-tehničkih pomagala, dijetetskih suplemenata, kozmetičkih preparata i farmaceutskih usluga. Pristupačne cene i stalne promotivne ponude su neizostavne stavke svih apoteka koje su pod brendom “Dr.Max”. Pored redovnih akcija, u dane isplate panzija, sve penzionere očekuje popust do 20 odsto. 

Ono na čemu “Dr.Max” najviše radi jeste poboljšanje zdravstvene zaštite, a stručni i ljubazni farmaceuti su tu da odgovore na sve zahteve i očekivanja pacijenata i da sugrađanima budu podrška u očuvanju zdravlja, kao i u sticanju zdravih navika. Dodatna pažnja je usmerena i ka našim devojkama i damama, pa se Dr.Max potrudio da im još malo približi važnost pravilne nege kože, ali i pravilnu upotrebu dekorativne kozmetike. Ovim povodom je angažovana i profesionalna šminkerka koja je ulepšavala Kragujevčanke koje su posetile novootvorenu apoteku i usput im pokazala male trikove kako da budu još lepše i negovanije”, poručuju iz Zdravstvena apotekarska ustanova “Dren” i dodaju i da će, kao i do sada, ubuduće organizovati raznovrsne promotivne sadržaje za Kragujevčane. 

“Dr.Max”, koji se nalazi u ulici Vojvode Putnika 58b, radni danima je otvoren od 7:30 do 21 čas, subotom od 8 do 20 časova, a nedeljom od 8 do 15 časova. U Kragujevcu pod brendom “Dr.Max”, osim ove nove, rade još tri apoteke i nalaze se u ulicama: Svetozara Markovića 32, Čegarska 39 i Kralja Milutina bb.

*PR tekst

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije