Ovo su DOBITNICI poklona Robne kuće “Tri O” (FOTO)

Subota, 06 Januar 2018 13:00Autor: Branko Vukašinović

Slušaocima Radija Stari grad i čitaocima portala InfoKG uručeni su novogodišnji i božićni poklon u Robnoj kući “Tri O”. Najvredniji pokloni pripali su Violeti Lazarević i Ani Vesić, a reč je o Gorenje i Končar veš mašini.  

Zahvaljujući tome što sam glasala u izboru za Hit 2017. godine za predlog 21., pesmu Dženana Lončarevića Laku noć, osvojila sam Gorenje veš mašinu. Kada sam čula da sam osvojila poklon u početku sam mislila da je neka šala, dok me nisu pozvali i potvrdili mi. Veš mašina će mi dobro doći, to je svakako nešto što nam uvek treba”, rekla je Violeta Lazarević.  

Dobitnica Končar veš mašine Ana Vesić bila je sprečena da dođe da preuzme poklon, ali je to umesto nje učinio njen suprug Igor Vesić. 

Supruga je šerovala objavu Božićni poklon Robne kuće “Tri O” i osvojila Končar veš mašinu. Ona je bila sprečena da dođe, pa sam došao umesto nje da preuzmem poklon. Imamo već jednu veš mašinu kući, ali će nam i ova svakako značiti. Kada smo čuli da smo osvojili veš mašinu bili smo oduševljeni i zahvaljujemo vam se na poklonu”, rekao je Igor Vesić.   

Dobitnici ostalih poklona su Snežana Milojević - Bosch mikser, Anđa Todorović - Bosch secko, Ana Vasiljević - Fen za kosu, Katarina Petrović - Remington presa za kosu, Jasna Miladinović - Clatronic kućni aparat, Nevena Grbović - Clatronic kućni aparat, Ljiljana Vostić ex Grujić - Bosch elektronska libela. 

Iz Robne kuće “Tri O”, koja se nalazi u ulici Vojislava Kalanovića 3, najavljuju da će uskoro ponovo obradovati slušaoce Radija Stari grad i čitaoce portala InfoKG poklonima. Zbog toga nas i ubuduće slušajte i čitajte i možda baš vi sledeći put budete dobitnik nekog od vrednih poklona Robne kuće “Tri O”

PR tekst

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije