PARTY TIME: Jedinstveni pokloni za 8. mart (FOTO)

Sreda, 07 Mart 2018 12:00Autor: InfoKG

Nemate ideju šta da kupite lepšim polovinama, majkama, bakama, za 8. mart?

Da, klasične ruže su uvek u modi i predstavljaju nezaobilazan poklon za 8. mart, ali postoji nešto originalnije - ruže koje ne venu, papirne ruze i to kompaktno spakovane u specijalne kutije. Predstavljamo vam “Party time - roses box”, ručno pravljene ruže, od najfinijeg papira koji će učiniti vaš poklon večnim.

Takođe, na štandu Poklon šopa „Party time” u Šoping centru “Kragujevac Plaza”, možete pronaći savršene balone kojima ćete obradovati svoju majku, ženu, devojku.. Baloni su jedinstven poklon, ima ih u svim oblicima i bojama, veličinama, sa raznim natpisima i animacijama. 

“Party time” vam nudi jedinstvene balone, namenjene baš za 8. mart, a i evergreen crvena srca koje možete personalizovati natpisom po želji. U Poklon šopu “Party time” možete pronaći čestitke, plišana srca, ukrasne kese i kutije, a pružaju uslugu i pakovanja vaših poklona u ukrasne papire na najzanimljivije načine. 

Kompletnu ponudu Poklon šopa "Party time" možete pogledati na njihovim profilima na Facebook-u i Instagram-u, kao i na oficijalnom sajtu OVDE.

Poklon šop “Party time” nalazi se u Šoping centru "Kragujevac Plaza" i možete ih posetiti svakog dana od 10 do 22 časa.

*PR tekst

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije