Restoran “Palas”: Proslave već od 10,5 evra po osobi (FOTO)

Četvrtak, 30 Novembar 2017 11:00Autor: Branko VukašinovićFoto: Facebook/Restoran Palas

Restoran “Palas” sa tradicijom dugom 14 godina odlikuje ekskluzivan i raskošan ambijent u kom se organizuju nezaboravne proslave i to po ceni već od 10,5 evra po osobi. 

Vrhunska usluga, gastronomski specijaliteti i veliki izbor pića je ono po čemu je restoran “Palas” prepoznatljiv. Bilo da su u pitanju porodični ili poslovni ručkovi i večere, venčanja, rođendani, krštenja, novogodišnje i prednovogodišnje proslave “Plasa” je pravi izbor. 

Restoran “Palas” je kapaciteta do 160 mesta u sali "Classic" i još 100 mesta u sali "Exclusive". Cena proslave je već od 10,5 evra po osobi, a za organizovanje prednovogodišnjih proslava cena je 1.600 dinara. 

U okviru restorana nalazi se i respektabilan vinski podrum kapaciteta oko 1.000 boca, u kojem je više od 100 vrsta najboljih vina.

“Palas” je otvoren svim danima od 10 sati i radi do ponoći, a petkom i subotom i do 1 sat iza ponoći. 

“Odlikuje nas ugostiteljsko iskustvo od 14 godina, ali i raskošan ambijent, najlepši specijaliteti i bogat izbor piva i vina. Pozitivna energija, opuštena atmosfera i profesionlna usluga na našim proslavama su zagarantovani”, poručuju iz “Palasa”.

Restoran “Palas” nalazi se u ulici Darinke Radović 5. Sve informacije zainteresovani za organizovanje proslava mogu dobiti pozivom na broj telefona: 034/371-319, kao i na Facebook stranici: Restoran Palas

PR tekst

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije