SportFoto: SPD Radnički

Antelj novo pojačanje na golu Rukometnog kluba “Radnički”

Autor: InfoKG
15:00 | Četvrtak, 13 02 2020

Rukometni klub Radnički, u zimskoj pauzi ostao je bez golmana Ognjena Jovanovića.  Stručni štab kluba bio je prinuđen da angažuje novo pojačanje na liniji odbrane. Bivši kadetski i juniorski reprezentativac, Marko Antelj, od koga se očekuje da donese dodatnu stabilnost i sigurnost ekipi, potpisao je ugovor i zvanično postao deo Rukometnog kluba Radnički.

Zbog bolesti prvog golmana Ognjena Jovanovića, javila se dodatna potreba za angažovanjem još jednog čuvara mreže. Izbor je pao na mladog, ali već iskusnog superligaškog golmana Marka Antelja, koji iza sebe ima i internacionalnu karijeru. Mislim da smo povukli odličan potez i nadam se da će biti značajan faktor u onome što nas očekuje u drugom delu sezone”, istakao je pomoćni trener RK Radnički, Miloš Sretenović.

Kao jedanaestogodišnjak, Marko se po prvi put susreo sa rukometom. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za Crvenu Zvezdu, Požarevac, Požegu, Novi Pazar i špansku Ciske-Ponteheru.

Drago mi je što sam postao član Rukometnog kluba Radnički. Znam da klub u poslednjih par godina funkcioniše na visokom nivou i da je krajnji cilj ulazak u Super ligu, tako da su nam se želje i ambicije poklopile. Nadam se da ću pomoći ekipi i smatram da imamo kvalitet da na kraju sezone ispunimo ono što se od nas opravdano i očekuje”, poručio je golaman Radničkog, Marko Antelj.