SportFoto: RK Radnički 1964

Dobrosavljević, Stošić, Janićijević i Blagojević produžili vernost “Radničkom 1964”

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Petak, 22 06 2018

Rukometaši Vladimir Dobrosavljević, Nebojša Stošić, Aleksandar Janićijević i Milan Blagojević produžili su na dve godine ugovore sa Rukometnim klubom „Radnički 1964“.  

Sva četvorica rukometaša su prve rukometne korake načinili u ekipi „Radničkog“ i u karijeri su, osim par sezona, nastupali za kragujevački klub. 

"Pre dve godine prilikom osnivanja kluba, selektirana je grupa momaka koju je činilo više generacija igrača iz Kragujevca i postavili smo cilj ulazak u Super B ligu i dalji rezultatski napredak kluba. Kako smo zacrtano ostvarili već u prvoj sezoni i ovogodišnjim osvajanjem četvrtog mesta podigli lestvicu očekivanih rezultata, možemo reći da smo imali više nego uspešnu godinu za nama. Zahvalni smo klubu što nam je na ovaj način ukazao poverenje da i u narednim godinama budemo deo porodice Radničkog sa ambicijama da i u budućnosti ostvarimo zacrtane planove. Očekujem da nam se u narednom periodu pridruže i ostali igrači, kao i planirana pojačanja, kako bi smo tako kompletirani ušli u novo prvenstvo i nove pobede", izjavio je igrača „Radničkog“, Nebojša Stošić. 

Iz „Radničkog 1964“ poručuju da su od osnivanja pokazali intenciju da se oslanjaju na igrače rođene i ponikle u Kragujevcu iz njihove škole rukometa. Namera im je, kako kažu, da i u predstojećoj sezoni, u kojoj očekuju najviši dometi, osnova igračkog kadra bude sačuvana i čine je rukometaši koji su sa uspehom nosili crveni dres i postigli zavidne rezultate.