SportFoto: RK Radnički 1964

Dupli rukometni program u hali "Jezero"

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Petak, 20 04 2018

Ljubitelje rukometa u nedelju, 22. aprila, očekuje dupli program u hali “Jezero”, pošto će rukometašice “Radničkog” od 17 časova dočekati ekipu “Župe” iz Aleksandrovca, a rukometaši će od 19 časova odmeriti snage sa timom “Topličanina” iz Prokuplja. 

Rukometašice “Radničkog” u utakmici 14. Prve lige Zapad sastaće se od 17 časova u hali “Jezero” sa timom “Župe” iz Aleksandrovca. Kragujevčanke su u jesenjem delu slavile rezultatom 21:16.

Prošlonedeljni poraz od lidera na tabeli nije ostavio traga na nama, već će nam dati dodatnu snagu da što više radimo i spremamo se za nove izazove. U goste nam dolazi ekipa Župe koju smo savladale u jesenjem delu, ali nas ta činjenica ne zavarava. Probaćemo da našom prepoznatljivom, agresivnom odbranom zaustavimo njihovu iskusnu spoljnu liniju i tako dođemo u priliku da obradujemo svoje navijače osvajanjem novih bodova”, poručila je prvotimka “Radničkog 1964”, Ana Nedeljković.

Nakon toga, na parketu “Jezera” od 19 časova rukometaši “Radničkog 1964” će ugostiti ekipu „Topličanin“ iz Prokuplja u utakmici 18. kola Super B lige. “Radnički 1964” je u prvom delu prvenstva savladao ovaj tim rezultatom 28:26.

Posle izuzetno važne pobede nad ekipom Lokomotive u neizvesnoj završnici u goste nam dolazi neugodna ekipa Topličanina koju smo savladali  u Prokuplju, gde smo uspešno matirali njihovu čvrstu odbranu lakim golovima i brzom igrom u napadu i neutralisali Ljubomira Janićijevića, najveću pretnju. Ekipa Topličanina je u prethodnih nekoliko utakmica ostvarila pobede, ali nas to neće sprečiti da damo sve od sebe i primenimo ono što smo vežbali na treninzima, a to je da iz jake odbrane razvijemo što više kontranapada i samim tim ostvarimo pobedu”, rekao je Jovan Poskurica. 

Iz “Radničkog 1964” pozivaju navijače da ih bodre, da dođu u što većem broju i ispune halu “Jezero”.