SportFoto: ekonomac.com

“Ekonomac” savladao “FON” (VIDEO)

Autor: Branko Vukašinović
13:30 | Ponedeljak, 21 05 2018

Klub malog fudbala “Ekonomac” pobedio je u prvoj polufinalnoj utakmici play-off faze Prve futsal lige Srbije ekipu “FON-a” u Beogradu, rezultatom 5:4. Revanš meč je na programu u ponedeljak, 28. maja, u hali “Jezero”. 

Golove za “Ekonomac” postigli su Pršić, Borisov, Ramić, Igor i Rajčević. U beogradskoj ekipi u strelce se dva puta upisao Petrov, dok su po jedan pogodak zabeležili Stanković i Cvetković. 

Iako teže nego što se realno očekivalo, pobeda je ostvarena u poslednjem minutu, iako je četa Predraga Rajića dva minuta pre kraja imala vodjstvo od 4-2. Najvažnije na ovom meču je upravo ono što i privlači publiku i daje prioritet ovom sportu, a to je činjenica da je ovaj meč bio prava futsal poslastica koju su kreirali igrači oba tima, borivši se bespoštedno za svoj grb, svakako u granicama fer i sportskog duha. Pregršt prilika na obe strane, duela, golova i sjajnih odbrana ostaviće utisak svima koji su gledali meč da ne žale dolazak u beogradske Šumice”, objavljeno je na sajtu KMF “Ekonomac”.

Kragujevčanima je na revaš meču sa “FON-om” 28. maja u hali “Jezero” za plasman u finale dovoljan i remi.