SportFoto: Printscreen - YouTube/ RFK1923 TV

Fudbaleri Radničkog 1923 počeli pripreme za novu sezonu

Autor: InfoKG
13:00 | Ponedeljak, 24 06 2019

Fudbaleri “Radničkog 1923” otpočeli su pripreme za novu sezonu u Prvoj ligi Srbije, a prvoj prozivci trenera Dejana Nikolića prisustvovalo je više od 40 igrača, koji će pokušati da se izbore za mesto u prvom timu. Predsednik FK “Radnički 1923”, Aleksandar Simović izjavio je tom prilikom da je iza njih jedan dobra sezona i solidan rezultat, kojim su sami sebi zadali domaći zadatak da u narednoj sezoni budu još bolji i uspšniji. 

Na prozivci su se igračima, pored Simović, obratili i šef stručnog štaba Dejan Nikolić, njegovi saradnici Darko Milisavlјević, Dejan Joksimović, trener golmana Dejan Jelčićm kao i kondicioni trener Aleksandar Ćurčić. 

Fudbaleri Radničkog 1923 će do 12. jula trenirati na stadionu “Čika Dača”, a potom odlaze na desetodnevne pripreme na Zlatibor. U planu je i odigravanje pripremnih utakmica, kako bi se što bolje pripremili za novu sezonu. 

Podsetimo, Fudbalski klub Radnički 1923 angažovao je pre nekoliko dana prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku, a reč je o iskusnom napadaču Vladimiru Ćiroviću, sa kojim je potpisan ugovor na dve godine.