SportFoto: Facebook/Kmf Ekonomac

Futsal spektakl u hali "Jezero": "Ekonomac" dočekuje Špance, Čehe i Ukrajince

Autor: Branko Vukašinović
15:00 | Utorak, 02 10 2018

Najtrofejniji srpski futsal klub “Ekonomac” biće domaćin od sutra do subote, 6. oktobra, turnira grupe 2, Glavne runde UEFA Lige šampiona u malom fudbalu i dočekaće u hali “Jezero” velike evropske klubove, odnosno prvaka Evrope “Inter” iz Madrida, najtrofejniji Češki klub, “EP Hrudim” i šampiona Ukrajine “Kherson”. 

Prvak Evrope, Inter Movistar iz Madrida dolazi po prvi put u svojoj istoriji u Kragujevac, predvodjen najatraktivnijim igračem današnjice, igračem-majstorom ovog sporta, izuzetnim čovekom i velikim sportistom Rikardinjom, koji će uz sjajne igrače španske reprezentacije koji čine tim koji poslednje dve godine prvak Starog kontinenta sigurno biti veliki magnet za ljubitelje ovog sporta. “Hrudim” je najtrofejniji klub iz Češke, veoma respektabilna ekipa i tim sa kojim se “Ekonomac” nekoliko puta sastajao. Ništa manje značajni nisu ni predstavnici Ukrajine, “Kherson”, tim koji je poslednje dve godine prvak ove zemlje, a u naš grad ponovo dolaze nakon prošlogodišnjih igara protiv “Ekonomca”, takođe u “Jezeru”. Četa Predraga Rajića spremno dočekuje ovaj turnir za koji se svi u  klubu spremaju puna dva i po meseca. Za ovaj turnir, sve četiri ekipe su se tokom leta odlično pojačale, pa će čini se svih šest utakmica biti vrhunskog kvaliteta”, objavljeno je na sajtu KMF “Ekonomac”.  

Utakmice će biti odigrane u sredu, četvrtka i subotu od 18 i 20:30 časova u hali “Jezero”. Iz ove grupe tri prvoplasirane ekipe će se takmičiti u narednoj rundi. Ulaz za ljubitelje futsala je besplatan, a besplatne karte se dele na biletarnici hale “Jezero”. 

Klub malog fudbala “Ekonomac” ovaj turnir organizuje u čast svoga grada koji ove godine proslavlja dva veka od proglašenja prve prestonice moderne Srbije. 

Raspored održavanja utakmica:

Datum           Vreme   Meč

03.10.2018
SREDA            18h     INTER FS vs MFC KHERSON

03.10.2018
SREDA          20:30h  KMF EKONOMAC vs FK EP CHRUDIM

04.10.2018
ČETVRTAK      18h     FK EP CHRUDIM vs INTER FS

04.10.2018
ČETVRTAK   20:30h   KMF EKONOMAC vs MFC KHERSON

06.10.2018
SUBOTA          18h      MFC KHERSON vs FK EP CHRUDIM

06.10.2018
SUBOTA        20:30h   INTER FS vs KMF EKONOMAC