Sport

Igor Todorović novi trener KKK "Radnički": "Mladi tim boriće se do zadnjeg atoma snage, pozivam publiku da nas podrži"

Autor: Jovana Mladenović
09:00 | Utorak, 17 07 2018

Novi trener KKK "Radnički" je Kragujevčanin Igor Todorović, koji je, između ostalih, uspešno vodio ekipu "Radnički 1950", sa kojom je bio nadomak KLS. Za InfoKG Todorović kaže da je vođenje njegovog novog tima velika privilegija, ali i odgovornost, te da klub ima za cilj stabilizaciju i opstanak u ligi, kao i to da što više publike bude na tribinama. 

"Velika je privilegija i čast biti prvi trener KKK "Radnički". U isto vreme, to predstavlja i veliku obavezu i odricanje. Očekuje nas dosta rada i formiranje tima u narednom periodu", kaže Todorović.

U razgovoru za naš sajt, objasnio je i koji su ciljevi pred ekipom, kao i to ko će činiti okosnicu tima: ""Ekipa će biti sastavljena od mladih igrača, uglavnom Kragujevčana. Ove sezone je cilj stabilizacija kluba i opstanak u ligi. Potrudićemo se da atraktivnom košarkom i borbenošću, sa što više energije, dovedemo publiku u halu. Možemo da obećamo borbu do poslednjeg atoma snage".

Todorović otkriva i šta će zahtevati od svojih igrača: "Pred nama je težak ispit i zato igrači moraju da imaju obavezu da daju maksimum na svakom treningu i da se na pravi način bore za boje kluba". 

Prva prozivka i početak pripremnog perioda su zakazani za 13. avgust.

"Dođite u halu i podržite mlade momke u narednoj sezoni", poziva trener KKK "Radnički".

 

Podsetimo, portal InfoKG svojevremeno je objavio intervju sa Todorovićem, u kome je govorio o trenerskom stažu, svakodnevnim navikama i idejama kojima se vodi kroz život i posao. Tekst možete čitati OVDE.