Radaković više nije trener FK "Radnički 1923", novi do kraja godine

petak, 16 decembar 2016 13:40 Autor:  Jovana Mladenović

Radovan Radaković, dojučerašnji šef stručnog štaba FK "Radnički 1923" i ovaj klub završili su saradnju.

Na ovakav korak klub se odlučio jer trenutno nije mogao da odgovori na zahteve koje je dosadašnji trener izneo u pogledu uslova koji su neophodni za nastavak sezone i ostvarenje zacrtanih ciljeva. Razlike u pogledima dovele su do ove odluke kluba, a ime novog šefa stručnog štaba biće poznato u narednim danima.

Direktor kluba, Nemanja Dimitrijević, u kratkoj izjavi za InfoKG rekao je da je u svemu dobro što su saradnju raskinuli sada, pre ulaska u pripremni period za nastavak sezone. Novog šefa struke fudbaleri Radničkog trebalo bi da dobiju do kraja ovog meseca. Dimitrijević, međutim, nije želeo podrobnije da objasni koji su to uslovi koje je Radaković smatrao neophodnima za ispunjavanje ciljeva, a klub nije mogao da ih ispuni.

Ambicije kluba se neće menjati, poručuju iz Uprave. To su povratak u viši rang takmičenja, jačanje Omladinske škole i dalja stabilizacija u svim segmentima.

Najnovije vesti iz ove kategorije

Najmocniji u Kragujevcu banner final

  • 50 najmoćnijih u Kragujevcu
    50 najmoćnijih u Kragujevcu Predstavljamo vam listu 50 najmoćnijih u 2016. godini u Kragujevcu, po izboru portal InfoKG i naših čitalaca. Kriterijumi kojima smo se vodili prilikom sastavljanja liste su politički i finansijski uticaj,…

VREME