Odbojkaši “Radničkog” ispali iz Kupa Srbije

subota, 24 decembar 2016 14:40 Autor:  Branko Vukašinović

Odbojkaši „Radničkog“ nisu uspeli da se plasiraju na finalni turnir 52. Kupa Srbije, pošto su u četvrtfinalu poraženi od „Kosovske Mitrovice“ u Leposaviću, rezultatom 3:1.

Očekivalo se da Kragujevčani pobede ekipu “Kosovska Mitrovica”, s obzirom na to da su na domaćem terenu trijumfovali u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa Srbije, rezultatom 3:1. Međutim, do toga nije došlo, a treba uzeti u obzir i da zbog povrede nije igrao korektor Vladimir Čedić, kao ni dizač Nikola Žugić zbog bolesti.

Podsetimo, “Radnički” je prošle godine eliminisan u osmini finala Kupa Srbije, jer je pretrpeo poraz upravo od ekipe “Kosovska Mitrovica” u Leposaviću, rezultatom 3:2. Kragujevčani su Kup Srbije osvojili 2008. godine.

Odbojkaši “Radničkog” sada idu na odmoro do polovine januara, kada će biti nastavljeno takmičenje u Super ligi Srbije. Kragujevčani se trenutno nalaze na petom mestu na tabeli sa 15 bodova.

Najnovije vesti iz ove kategorije

Najmocniji u Kragujevcu banner final

  • 50 najmoćnijih u Kragujevcu
    50 najmoćnijih u Kragujevcu Predstavljamo vam listu 50 najmoćnijih u 2016. godini u Kragujevcu, po izboru portal InfoKG i naših čitalaca. Kriterijumi kojima smo se vodili prilikom sastavljanja liste su politički i finansijski uticaj,…

VREME