KKK Radnički: Ubedljivo na premijeri

Petak, 16 Oktobar 2015 13:04Autor: Jovana MladenovićFoto: Zoran Đorđević

Kragujevački košarkaški klub Radnički ubedljivo je odigrao premijernu utakmicu Druge lige-Zapad 2 i pred brojnom domaćom publikom porazio ekipu Bane iz Raške rezultatom 115:34.

Svi izabranici trenera Nenada Milojevića dobili su minutažu i u potpunosti je opravdali.

Gostujući sastav je nadigran u svim elementima, jedino pariranje viđeno je sa linije slobodnih bacanja.

Na tribinama je bilo oko 1000 navijača. Upravo prisustvo sugrađana i njihova snažna podrška najjači su utisci trenera Milojevića posle prvih upisanih bodova. "Ova brojna publika je večeras najveća pobeda u Jezeru. Više od bodova dobili smo ovako velikim odazivom navijača na naš prvi poziv", izjavio je Milojević nakon meča.

Analizirajući prikazano, on ističe da ga zadovoljnim čini što je u prvom nastupu uspešno sprovedeno u delo ono na čemu se mukotrpno radilo tokom pripremnog perioda. "Mladost na terenu je napravila ovaj rezultat. To je ta budućnost kragujevačke košarke. Momci su demonstrirali agresivnost, brzinu, elan, a to je dovelo do toga da rezultat raste iz minuta u minut", smatra šef struke KKK Radnički.

U drugom kolu Radnički će biti gost Požarevca (subota, 24. oktobar), a potom slede dve utakmice pred domaćom publikom, ponovo u hali Jezero. Temnić iz Varvarina dolazi 31. oktobra, a Sloga iz Despotovca 7. novembra.

Najnovije vesti iz ove kategorije