SportFoto: ekonomac.com

Ivanković ponovo u Ekonomcu

Autor: InfoKG
12:00 | Sreda, 09 01 2019

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Srđan Ivanković novo je i prvo pojačaje Kluba malog fudbala “Ekonomac” u zimskom prelaznom roku. Reč je o igraču koji je dres Ekonomca nosio godinu i po dana i sa kojim je osvojio duplu krunu u sezoni 2016/2017.

Ovaj momak, vraća se u redove Ekonomca, sa namerom da ojača srpskog šampiona u utakmicama najpre prolećnog dela šampionata. Poslednjih šest meseci proveo je u Tuzli, igrajući zapaženo za FC Salinas. Sada se vraća u Ekonomac, gde će biti deo tima koji će svakako nastaviti put ka ostvarivanju najviših ciljeva postavljenih na početku sezone. Srđanu i njegovoj porodici želimo dobrodošlicu u njegov klub, a sigurni smo da će se na već poznati sistem rada veoma brzo navići”, objavljeno je na sajtu KMF Ekonomac. 

Ivanković je karijeru započeo u ekipi Čelinaca, a leta 2016. počinje da igra za “Ekonomac”, gde je proveo godinu i po dana. Početkom 2018. prelazi u Mostar SG Staglograd za koji je nastupao pre dolaska u kragujevački klub. Nakon toga, prelazi u Tuzlu i brani boje ekipe Salinesa u jesenjem delu aktuelne sezone, a sada je ponovo u Ekonomcu.