SportFoto: kkkradnicki.com

Košarkaši “Radničkog” izgubili u Čačku

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Ponedeljak, 04 12 2017

Košarkaši “Radničkog” izgubili su u meču 10. kola Košarkaške lige Srbije od ekipe “Borca” u Čačku, rezultatom 97:64.  

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Todorović sa 19 poena, a sledi ga Pešaković sa 17 poena. Najbolji steralc na utakmici bio je Kolmen iz “Radničkog” sa 27 poena, dok je kapiten kragujevačke ekipe Milosavljević zabeležio 14 poena. 

"Znali smo da nas očekuje odlična igra Borca, jer je to jedna od najboljih ekipa u KLS. Imali su sjajan protok lopte, pravovremene i precizne šutevi za tri poena. Pored ostalog, to je doveli do našeg desetog uzastopnog poraza, a njima donelo pobedu koju su sasvim zaslužili ove večeri i čestitam im na uspehu. Mi smo odigrali jednu od najgorih utakmica ove sezone. Ostavili smo utisak da u jednom trenutku nismo više znali šta radimo. Jedina parola kojom treba da se vodimo dalje je: Gore glavu! Pozitivno je što sledi pauza, nakon zaista udarnih termina u ligi. Imamo vremena da se saberemo, da onda protiv OKK Beograd i ostvarimo prvi trijumf pred našom publikom”, izjavio je za klupski sajt kapiten Milosavljević.  

Kragujevčani se trenutno nalaze na 14. mestu na tabeli sa 10 osvojenih bodova. “Radnički” će u subotu, 9. decembra, u hali “Jezero” dočekati OKK “Beograd”.