SportFoto: Zoran Đorđević/kkkradnicki.com

Košarkaši “Radničkog” poraženi od “Spartaka”

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Sreda, 29 11 2017

Košarkaši “Radničkog” poraženi su u utakmici devetog kola Košarkaške lige Srbije od subotičkog “Spartaka”, rezultatom 78:66. 

U pobedničkom timu najkorisniji je bio Tanasković sa 21 poenom, a slede ga Pejić sa 16 i Hristov i Nikolić sa po 14 poena. U kragujevačkoj ekipi najefikasniji je bio Milosavljević sa 22 poena, dok je Kljajević zabeležio 14, a Pavlović 11 poena. 

Pad realizacije Radničkog očita je boljka koja će morati da se zaleči u narednim partijama. Očekivanja su u redovima Kragujevčana da će i u tom segmentu biti od koristi Amerikanac Kolmen koji je utakmicu pratio sa tribina, a pravo nastupa čeka za sledeće kolo. Utakmici je prisustvovao i predsednik KKK Radnički Nikola Lončar koji kraće boravi u Srbiji”, poručuju iz KKK “Radnički”. 

Kragujevčani će u sledećem kolu odmeriti snage sa ekipom “Borca”. Meč je na programu u petak, 1. decembra, od 20 časova u Čačku.  

“Radnički” će sledeći susret u “Jezeru” imati protiv OKK “Beograd” 9. decembra, a potom će uslediti gostovanje Zlatiboru 16. decembra. Polusezona se završava protiv “Sloge” u Kragujevcu 23. decembra.