SportFoto: KŽKK Radnički 2016

Košarkašice Radničkog 2016 izgubile od Ljubovije

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Utorak, 06 11 2018

Košarkašice “Radničkog 2016” pretrpele su poraz u trećem kolu Druge ženske lige Srbije od ekipe “Ljubovija”, rezultatom 73:64.  

Moje igračice su ušle veoma mlako u meč. Nismo imali dobre treninge u prethodnom periodu i to se veoma odrazilo na ovu utakmicu. Ljubovija ima par iskusnih igračica za koje nismo imali rešenje večeras. Čestitam im na pobedi. Nadam se da ćemo popraviti formu u narednom periodu i da ćemo se do kraja boriti za najviši plasman“, rekla je trener „Radničkog 2016“, Vesna Despotović.

Najefikasnija u kragujevačkoj ekipi bila je Jelena Trifunović sa 18 poena, a u pobedničkom timu prednjačile su Milica Karetić i Vera Janjić sa po 21 poenom. 

Čestitam ekipi Ljubovije na pobedi. Nismo bili na nivou na kome treba da se pristupi ovakvom meču i zasluženo smo izgubile. Predstoji nam slobodno kolo i više vremena da se dobro pripremimo za utakmicu u Srbobranu“, rekla je Jelena Trifunović. 

Izabranice Vesne Despotović u četvrtom kolu Druge ženske lige Srbije su bile slobodne, dok u petom kolu gostuju ekipi „Srbobran“.