SportFoto: SPD Radnički

Košarkašice Radničkog protiv Studenta za prvu pobedu pred kragujevačkom publikom

Autor: InfoKG
15:30 | Petak, 18 10 2019

Košarkašice Radničkog u trećem kolu Prve ženske lige Srbije dočekuju ekipu niškog Studenta. Meč je na programu sutra od 16:30 časova u hali “Gordana Goca Bogojević”. Ulaz je besplatan.

Kragujevčanke u ovaj meč ulaze na talasu optimizma posle prve pobede u prvoligaškoj konkurenciji ove sezone.
Put do nova dva boda, ipak, neće biti lak. Nišlijke su sezonu započele pobedom, takođe u Zrenjaninu, dok su proteklog vikenda poražene na svom parketu od beogradskog Partizana.

U taboru Radničkog veruju da je kvalitet na njihovoj strani i da će uspeti da ostvare prvi trijumf pred svojim simpatizerima u ovoj sezoni.

Ekipa iz Niša ima solidnu bekovsku liniju i jako kvalitetan centarski tandem. Na nama je da smanjimo broj izgubljenih lopti, povećamo broj ofanzivnih skokova i uz maksimalnu borbenost svih 40 minuta pokušamo da dođemo do pobede. Iskoristila bih ovu priliku da pozovem sve ljubitelje košarke, koji su u mogućnosti, da dođu u subotu i budu naš šesti igrač na terenu”, poručila je iskusna Milena Marjanović, koja je već u prva dva kola pokazala da će predstavljati značajno pojačanje u reketu za kragujevački tim.

Napomenimo i to da su ove dve ekipe tokom pripremnog perioda odigrale jednu kontrolnu utakmicu, koja je završena ubedljivom pobedom Radničkog, rezultatom 97:54.